IMG_2600

(Re)Conectare – o călătorie spre esența vieții

Descriere generală

(Re)Conectare – o călătorie spre esența vieții, este un proces de dezvoltare personală aparte.

Îndrăznim prin acest proces să-i susținem pe cei care se vor aventura în această călătorie, să se conecteze la esența lor, la elementele profunde din propria persoană, dar și la cele din jurul lor, din alți oameni și din natură. Îndrăznim prin această călătorie să explorăm legăturilor uitate pe care le avem cu natura sălbatică din mediul înconjurător, dar și să ascultam chemarea salbatică din interiorul nostru. Este un proces ghidat în care vom folosi resursele pe care fiecare le are in interiorul său, folosind principiile naturii, pentru ca la final să fim mai aproape de adevărata ființa care este în noi.

În acest proces se vor folosi instrumente de dezvoltare personală specifice bazate pe natură și pe interacțiuni autentice.

Prin acest proces se dorește:

 • (Re)Conectarea cu propria persoană (cine suntem noi, esența noastră, cu simțurile noastre și lucrurile importante din viața noastră).
 • (Re)Conectarea cu cei din jur (conectarea autentică cu alte persoane, ascultarea din inimă, vorbitul din inimă și empatia)
 • (Re)Conectarea cu natura (explorarea celor 4 elemente naturale: aer, apă, pământ, foc, conectarea cu legile naturii, trezirea inteligenței existențiale, explorarea locului sacru)
 • (Re)Conectarea la resursele interne de încredere, curaj, empatie, simplitate, respect, compasiune etc.

Program:

Miercuri – 2 martie de la 18.00 la 20.30 – Întâlnire de cunoaștere și pregătire (în spațiu interior)

Sâmbătă – 5 martie de la 10.00-17.00 – Experiența în natură (în pădurea Făget)

Miercuri – 9 martie de la 18.00 la 20.30 – Întâlnire de integrare și închidere process (în spațiu interior)

Detalii logistice importante:

 • Cele două întâlniri de miercuri vor avea loc într-un spațiu din centrul orașului Cluj-Napoca.
 • Ziua pe care o vom petrece în pădure va fi cu minimul de resurse necesar și va trebui să ne adaptăm la condițiile întâlnite.
 • În ziua petrecută în pădure se va servi o masă, cu mâncare proprie care va fi pusă la comun.
 • Pentru ziua în aer liber este nevoie de haine adecvate și echipament suplimentar specific unei drumeții.

Contribuția financiară:

 • 70 RON/persoană, dacă înscrierea se face până în 26 februarie (inclusiv)
 • 100 RON/persoană, dacă înscrierea se face între 27 și 29 februarie.

Cine poate participa?

Acest eveniment este pentru cei care vor să se reconecteze cu propria persoană, cei care se simt atrași de natură și sunt dornici să fie o zi întreagă în pădure, pentru cei care doresc să se deschidă față de alte persoane și față de Univers.

Grupul de participanți este de 12 persoane.

Inscrierea la acest proces:

Pentru a participa este necesară înscrierea prin completarea formularului disponibil la acest link: https://docs.google.com/forms/d/1jy8_b-bsUdmrWCW2e9DcGCJPnI9vlL77Op_EBpZcCd0/viewform?c=0&w=1

Organizatorii își asumă selecția participanților, dacă acest lucru este necesar.

 

Ghidul activității:

Bogdan Romanică – este coordonatorul Dreams for Life, cu o experiență în lucrul cu tinerii și adulții de 7 ani. Este formator și lucrător de tineret în cadrul organizației, dar și în numeroase proiecte internaționale. În activitățile sale folosește o gamă variată de principii și metode de dezvoltare personală și de lucru cu natura. (https://www.salto-youth.net/tools/toy/bogdan-romanica.3421/)

 • 2; 5; 9 martie 2016
 • 10:00-17:00
 • Cluj-Napoca (pădurea Făget)
Contribuție personală
70 RON/persoană, dacă înscrierea se face până în 26 februarie (inclusiv); 100 RON/persoană, dacă înscrierea se face între 27 și 29 februarie.