IMG_2576

Plimbarea de (de)conectare – o reîntoarcere la prezent

Plimbarea de (de)conectare este un moment spre final de zi, în care lăsăm în urmă gândurile adunate pe parcursul zilei. Un moment de deconectare de ceea ce a fost și de conectare la ceea ce este. Este un moment în care un grup de oameni diverși, din locuri și vieți diferite, se întâlnesc pentru 2 ore, pentru a lua parte la o „plimbare” aparte.

Plimbarea va fi într-un spațiu de trecere dintre lumea orașului și cea a naturii, în Parcul Central din Cluj-Napoca. Pe parcursul a două ore călătorii vor interacționa între ei, cu natura, dar mai ales cu ei înșiși. Plimbarea va fi însoțită de un ghid (al (de)conectării), care va facilită un proces de deconectare/conectare/dezvoltare/învățare bazat pe natură.

Plimbarea de (de)Conectare își propune să:

  • Dezvolte abilitatea de deconectare de la grijile și activitățile zilnice.
  • Stimuleze capacitatea de conectare la natura și propria persoană.
  • Promoveze obiceiul sănătos de deconectare și conectare.

Unde?

Plimbarea va avea loc în Cluj-Napoca, în Parcul Central. Persoanelor care vor forma grupul le va fi comunicat punctul exact de întâlnire ulterior înscrierii.

Cine poate participa?

Oricine dorește să se deconecteze și să se conecteze.

Grupul de persoane este limitat la 15 persoane.

Înscrierea la plimbare

Pentru a participa la plimbare este necesară înscrierea prin completarea formularului disponibil la acest link: https://docs.google.com/forms/d/1QU-xkJajTienzU8XS-Ueb7Tjnh_aJzrGo11xfMKgb8E/viewform?c=0&w=1

Înscrierile se fac până în 22 februarie (inclusiv). Persoanele care vor forma grupul vor primi în 23 februarie detalii despre plimbare.

 

Plimbarea este gratuită și este oferită de Dreams for Life celor care vor să-și îmbunătățească viața.

Ghidul activității:

Bogdan Romanică – este coordonatorul Dreams for Life, cu o experiență în lucrul cu tinerii și adulții de 7 ani. Este formator și lucrător de tineret în cadrul organizației, dar și în numeroase proiecte internaționale. În activitățile sale folosește o gamă variată de principii și metode de dezvoltare personală și de lucru cu natura. (https://www.salto-youth.net/tools/toy/bogdan-romanica.3421/)

  • 24 februarie 2016
  • 17.00-19.00
  • Cluj-Napoca, Parcul Central
Contribuția personală
Participarea gratuită