IMG_5577

“The Power of Planeteers” sau urmașii lui Captain Planet

  • În perioda 01.05.2015-31.12.2015, Asociația Dreams for Life a implementat proiectul “The Power of Planeteers”.Proiectul a avut ca activitate principală un schimb de tineri. La această mobilitate au participat 37 de persoane: 30 de tineri cu vârsta cuprinsă între 14 și 19 ani și 7 lideri de tineret, din România, Finlanda și Spania. Proiectul s-a realizat prinfinanțare Erasmus+ și a avut ca scop împuternicirea tinerilor participanți pentru ca aceștia să participe activ în societate pentru rezolvarea problemelor globale. Am atins acest scop prin creșterea nivelului de cunoștințe al tinerilor față de problemele globale, dezvoltarea abilităților de participare și cetățenie activă, dezvoltarea valorilor și atitudinilor necesare pentru a juca un rol activ în societate și creșterea capitalului social al tinerilor.

2.La pensiune la Maguri Racatau

  1. În timpul schimbului, tinerii au experimentat diferite metode de educație non-formală, cum ar fi: animația socio-educativă, jocuri de echipă, drumeții și observarea naturii, orientare, photovoice, ateliere tematice, city rally, editare foto-video etc. Un element important al procesului educațional a fost dezvoltarea personală și auto-cunoașterea participanților.

7.In drumetie

Rezultatele proiectului:

 

Proiect realizat prin finanțare Erasmus+

EU-flag-Erasmus+_vect_POS

Acest proiect este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene. Această comunicare reflectă numai punctul de vedere al autorului şi Comisia nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor pe care le conţine.

Adauga un comentariu